"Fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrană”

Hipocrate – părintele medicinei

Servicii TSA Nutri Therapy

La Clinica TSA – Nutri Therapy, ne dedicăm îmbunătățirii stării de sănătate și a bunăstării pacienților noștri prin servicii specializate și personalizate. Înțelegem importanța unei abordări holistice și integrative în domeniul nutriției și psihologiei, motiv pentru care oferim următoarele servicii:

Evaluare Psihologică Complexă

Fiecare călătorie începe cu o evaluare psihologică complexă, atât inițială, cât și periodică, pentru a determina nivelul de funcționalitate al pacientului. Această evaluare amănunțită ne permite să înțelegem nevoile specifice ale fiecăruia și să stabilim cea mai eficientă cale de urmat.

Terapii Personalizate prin Metoda TECE

În baza Planului Personalizat de Intervenție, dezvoltat după evaluarea psihologică inițială sau periodică, aplicăm terapii specifice folosind metoda TECE. Această abordare ne ajută să adresăm nevoile individuale într-un mod eficient și țintit.

Recomandări pentru Analize Specifice

Oferim recomandări privind analizele specifice necesare pentru identificarea posibilelor tulburări ale aparatului digestiv și ale Microbiomului Uman. Aceste analize sunt esențiale pentru personalizarea ulterioară a planurilor de intervenție și nutriționale.

Plan Nutrițional Personalizat

Elaborăm planuri nutriționale personalizate, bazate pe rezultatele analizelor specifice. Aceste planuri sunt concepute pentru a sprijini procesul de îmbunătățire a sănătății și pentru a promova un stil de viață echilibrat și sănătos.

Consiliere pentru Părinții și Aparținătorii Legali

Oferim consiliere specifică părinților și aparținătorilor legali ai copilului, fie prin psihoterapii individuale, fie sistemice. Scopul nostru este să sprijinim familia în întregul ei, oferindu-le instrumentele și cunoștințele necesare pentru a depăși provocările întâmpinate.

Programări

🌟 Programări doar prin mesaj pe WhatsApp la 0762367528 📲 sau completează formularul nostru de contact online 📝. Alege metoda preferată și hai să stabilim detaliile întâlnirii tale!

Consultații gratuite

Beneficiind de un proiect finanțat de Asociatia pentru Sanatate Mintala a Copilului până pe 1 iulie 2024 🗓️, punem la dispoziție consultații gratuite 🆓 pentru copiii care au primit un diagnostic medical de autism 💙.

Formular de programari

Incarca documente/analize